PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - SURA ΟΠΛΟΥΡΓΙΑΣ

Παρακάτω θα αναλύσουμε την ανάπτυξη χαρακτήρα και ειδικότερα της class του sura οπλουργίας.

Ο sura οπλουργίας είναι κάτι ανάμεσα σε πολεμιστή και σαμάνο οπότε στηρίζεται και στη δύναμη και στη μαγεία σαν χαρακτήρας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως στήνουμε ένα sura oπλουργίας και τα skills του.



ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ STATS ΤΟΥ;

Σε κάθε επίπεδο το παιχνίδι μας δίνει 3 πόντους για να βάλουμε στα στατιστικά μας.Ένα ισορροπημένο μοντέλο ανάπτυξης είναι 2 int και 1 vit ανά επίπεδο. Με το που γεμίσει το int μετά ανεβάζουμε το vit και αφού γεμίσει και αυτό ανεβάζουμε το str ώστε να τον κάνουμε μια απόλυτη πολεμική μηχανή. Ο sura οπλουργίας χρειάζεται πάρα πολύ το int καθώς πρώτον η επάρατη λεπίδα τρώει πολύ sp και κατά δεύτερον δυναμώνουμε όλα του τα skills καθώς ανεβαίνει η μαγική του ζημιά.

Αν θέλουμε να κάνουμε τον sura oπλουργίας μας dropper ανεβάζουμε πρώτα το int μέχρι να γεμίσει, ανεβάζουμε το vit μέχρι το 30-40 και προσθέτουμε τους υπόλοιπους πόντους στο str. Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης συνιστάται αν έχετε πολλά αντικείμενα με ΗP. Μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να θυσιάζει την άμυνα του χαρακτήρα μας αλλά αυτή αναπληρώνεται μέσω της επάρατης πανοπλίας. Ένας καλός sura dropper χρειάζεται να έχει G1 επάρατη λεπίδα και G1 επάρατη πανοπλία.

SKILLS SURA OΠΛΟΥΡΓΊΑΣ
Ο sura οπλουργίας έχει 3 buff skills, 2 επιθετικά skills και ενα debuff skill.Tα 2 από τα buff skills και το debuff skill του είναι αμυντικά ενώ το 3ο buff skill του είναι επιθετικό. Πάμε να δούμε αναλυτικά ένα-ένα τα skills του.

1)Μαγεμένη Λεπίδα
Είναι το skill που δίνει ταύτοτητα στον sura οπλουργίας. Δεν γίνεται sura οπλουργίας χωρίς επάρατη λεπίδα καθώς αυτή του δίνει πολύ ζημιά μέσα στη μάχη για αρκετό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς οι sura οπλουργίας υποφέρουν από την μεγάλη χρήση μπλε φίλτρων καθώς η μαγεμένη λεπίδα καταναλώνει ένα μεγάλο μέρος του sp όσο είναι ενεργή. Η μαγεμένη λεπίδα στο επίπεδο Ρ με γεμάτα στατιστικά μπορεί να δώσει +585 πόντους ζημίας και +12% απορρόφηση HP.
Enchanted Blade-Levels.jpg

2)Επάρατη πανοπλία
Η επάρατη πανοπλία αποτελεί το δεύτερο μεγάλο κομμάτι του sura οπλουργίας που ονομάζεται άμυνα. Με το να έχει ο sura οπλουργίας σαν δεύτερο skill την επάρατη πανοπλία εξισσοροπεί τις αδυναμίες του σαν χαρακτήρας καθώς καλύπτει το αμυντικό κομμάτι ανάπτυξης.
Η επάρατη πανοπλία στο επίπεδο Ρ και με γεμάτα στατιστικά μπορεί να δώσει +150 πόντους άμυνας και +40.6% ανάκλαση φυσικών χτυπημάτων.
Enchanted Armour-Levels.jpg

3)Φόβος
Ο φόβος είναι το δεύτερο αμυντικό buff skill του sura οπλουργίας το οποίο συμπληρώνει κατά ένα μεγάλο βαθμό την άμυνά του. Ο φόβος μειώνει την ζημιά που δέχεστε από τα τέρατα και επίσης μπορεί να κάνει κάποιους τύπους τεράτων να σας φοβούνται και να μην σας επιτίθονται καθώς κινείστε σε κάποια περιοχή. Ο φόβος μπορεί να δώσει στο επίπεδο Ρ -37% στη ζημιά που δέχεστε από τα τέρατα καθώς και +37% στο να αστοχήσει ο αντίπαλος.
Fear-Levels.jpg

4)Επίθεση δαχτύλου
Η επίθεση δαχτύλου αποτελεί το 1 από τα 2 επιθετικά skills του sura οπλουργίας. Μπορούμε να πούμε ότι η επίθεση δαχτύλου είναι ένα pvp skill καθώς δίνει την πιθανότητα της μείωσης της μαγείας του αντιπάλου. Η επίθεση δαχτύλου μπορεί να δώσει στο επίπεδο Ρ  με γεμάτα στατιστικά 3126 πόντους ζημίας και έχει πιθανότητα +12% αφαίρεσης μαγείας από τον αντίπαλο.
Finger Strike-Levels.jpg

5)Περιστροφή δράκου
Η περιστροφή δράκου αποτελεί το δεύτερο επιθετικό skill του sura οπλουργίας. Στο επίπεδο Ρ μπορεί να δώσει με γεμάτα στατιστικά 2605 πόντους ζημιάς καθώς και +12% αποφυγή χτυπημάτων.
Dragon Swirl-Levels.jpg

6)Αντιμαγεία
Η αντιμαγεία αποτελεί την επιτομή του sura oπλουργίας. Με αυτό το skill εκτός του ότι κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο, αφαιρούμε όλες του τις μαγικές ικανότητες. Η αντιμαγεία είναι καθαρό pvp skill. Στο επίπεδο Ρ με γεμάτα στατιστικά μπορεί να δώσει 1902-1965 πόντους ζημιάς και +62% πιθανότητα αφαίρεσης μαγείας από τον αντίπαλο.
Dispel-Levels.jpg

ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ SKILLS
1)Μοντέλο full attacker
α)Μαγεμένη λεπίδα
β)Επάρατη πανοπλία
γ)Φόβος ή περιστροφή δράκου
δ)Περιστροφή δράκου ή φόβος
ε)Επίθεση δαχτύλου
στ)Αντιμαγεία

2)Μοντέλο pvp
α)Μαγεμένη λεπίδα
β)Επάρατη πανοπλία
γ)Επίθεση δαχτύλου
δ)Αντιμαγεία
ε)Φόβος ή περιστροφή δράκου
στ)Περιστροφή δράκου ή φόβος

HINTS AND TIPS
1)Ο sura οπλουργίας στηρίζεται αρκετά στην int οπότε φροντίζετε όλα σας τα αντικείμενα να έχουν απάνω int.
2)Το σετάκι των ουράνιων δακρύων είναι ότι πρέπει στο επίπεδο 54 καθώς δίνει ευφυία, κρίσιμα χτυπήματα και ταχύτητες μαγείας.
3)Για σπάσιμο μετίνς στα μεγάλα επίπεδα συνιστάται ξωτικό ή δηλητηριώδες σπαθί +9 με ευφυία ή δύναμη καθώς δίνει πολύ ταχύτητα επίθεσης ώστε να σπάμε γρήγορα τα μετίνς. Το δηλητηριώδες σπαθί συνίσταται να έχει από 35% μέση ζημιά και άνω.

**Όλα τα στατιστικά και τα μπόνους που περιγράφονται στον παραπάνω οδηγό είναι χωρίς εξοπλισμένα αντικείμενα παρά μόνο με φουλ στατιστικά. Τα μπόνους πάρθηκαν από το wiki.metin2.gr

Εκ της αρχηγείας
AngelWitch

1 σχόλιο: