PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΩΜΩΝ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 12/3/2015 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ UPDATE ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΟΜΩΝ
ΝΕΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ COMA



Απο αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δοκιμάσετε το σύστημα κορδέλας ώμων μας!

Οι κορδέλες ώμων έχουν 4 διαφορετικούς βαθμούς ποιότητας: απλό, καλό, ευγενές και συνηθισμένο. Κορδέλες ώμων με τον ίδιο βαθμό ποιότητας μπορούν να συνδυαστούν για να κατασκευάσουν μια μεγαλύτερου βαθμού κορδέλα ώμων. Αυτή η διαδικασία πάντα καταστρέφει το χαμηλότερης ποιότητας αντικείμενο. Ωστόσο, η βελτίωση μπορεί να αποτύχει. Επίσης η κορδέλα ώμων μπορεί να πάρει ένα μέρος απο τα μπόνους ενός όπλου ή μιας πανοπλίας. Το ποσοστό του πόσο απο το μπόνους μπορεί να πάρει πάνω της η κορδέλα ώμων εξαρτάται απο το βαθμό της ποιότητας της. Για παράδειγμα: μια ευγενής κορδέλα ώμων μπορεί να πάρει ένα 10% απο τα μπόνους του όπλου/πανοπλίας. Ωστόσο, σημειώστε οτι το όπλο ή η πανοπλία που θα χρησιμοποιηθεί θα καταστραφεί.

Μπόνους που μεταφέρθηκαν σε μια κορδέλα ώμων μια φορά μπορούν να αφαιρεθούν ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πιστοποιητικό της Αντιστροφής για να το κάνετε το οποίο μπορείτε να αγοράσετε απο το κατάστημα του παιχνιδιού (Item Shop).

Oi κίτρινες master κορδέλες ώμων εισέρχονται στο παιχνίδι μέσω μιας αποστολής. Επισκεφθείτε το NPC Theowahdan και επιτρέψτε του να σας εξηγήσει τις ιδέες του πάνω στο πώς να σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Συλλέξτε τα κουρέλια που χρειάζεστε για να κατασκευάσετε μια κορδέλα ώμων.

Η κορδέλα ώμου κόκκινος άρχοντας με απλό βαθμό ποιότητας μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα.

Απολαύστε τη νέα αποστολή και διασκεδάστε προσπαθώντας για τις κορδέλες ώμων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου