PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ - Η ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ MELEY

ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.2 ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΙΣΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ BOSS ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...



Είναι η πρώτη φορά που η αναβάθμιση αφορά τις συντεχνίες και το στοιχείο της ομαδικότητας. Η νέα πίστα η οποία βρίσκεται στη Γη του πυρός είναι ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ.
Τι εννοούμε με τον όρο συντεχνιακή;
Εννοούμε ότι η πίστα αφορά όλα τα μέλη μίας συντεχνίας, όλοι μπορούν να συμμετέχουν.
Μέσα στη πίστα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 16 άτομα της συντεχνίας. Τη πίστα τη ξεκινάει ο αρχηγός και  μπορούν να  μπουν όσα μέλη έχει ορίσει ο αρχηγός ως πολεμιστές από τις καταστάσεις μελών της συντεχνίας. Επίσης η συντεχνία για να μπει στη νέα πίστα πρέπει να είναι επιπέδου 3 το λιγότερο και να διαθέτει 600 πόντους κατάταξης, αν η συντεχνία ΔΕΝ κερδίσει τη πίστα παίρνει πίσω 300 πόντους κατάταξης.

Είναι η πρώτη φορά που δεν έρχεστε σε άμεση επαφή με το boss καθώς δεν υπάρχει μάχη σώμα με σώμα με το νέο κόκκινο δράκο ή αλλιώς βασίλισσα δράκος Meley, για αυτό και η νέα πίστα ονομάζεται φωλιά της Meley.

Η πίστα αποτελείται από 4 αγάλματα τα οποία κάνουν ζημιά στο κόκκινο δράκο και αυγά κόκκινου δράκου.
Για να χτυπήσετε τα αγάλματα πρέπει να σπάσετε πρώτα τα αυγά τα οποία μπορούν να ρίξουν λίθους ψυχής.
Έχετε στη διάθεσή σας 1 ώρα ώστε να σπάσετε τα αγάλματα. Όταν τα αγάλματα έχουν ελάχιστη ζωή μπορείτε να τα σπάσετε χρησιμοποιώντας Δρακοπυροδαχτύλιδα τα όποια ρίχνετε από τα τέρατα της πίστας και έχουν διάρκεια 30 λεπτά.
Αν τελειώσετε τη πίστα επιτυχώς η Meley θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της συντεχνίας να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 διαφορετικά σεντούκια ώστε να πάρουν το έπαθλο τους. Η συντεχνία θα έχει τη δυνατότητα να ξαναμπεί στη φωλιά της Meley μετά από 3 ώρες.
Τα σεντούκια είναι:
1)Σεντούκι δράκου Meley
2)Σεντούκι επιτηρητή δράκου

Τα αντικείμενα που μπορείτε να πάρετε από τα 2 σεντούκια είναι τα εξής
Α)Σεντούκι δράκου Meley
1)Αυγό Κόκκινου Δράκου
2)Άσπρο μαργαριτάρι
3)Κόκκινο μαργαριτάρι
4)Μπλε μαργαριτάρι
5)Κόκκαλα δαχτύλου x5
6)Γαλακτώδης χυμός x5
7)Σχέδιο πανοπλίας-κράνους x5
8)Κέρας κόκκινου δράκου x3
9)Λέπι κόκκινου δράκου x3
10)Ρόπαλο ορκ x5
11)Κουβάρι x5
12)Γούνα γέτι + x5
13)Άγνωστο φάρμακο + x10
14)Μπλε ζωνάρι x5
15)Eγχειρίδιο ενίσχυσης
16)Εγχειρίδιο απόκρουσης
17)Βιβλίο νέου κατοικίδιου
18)Βιβλίο άγριου κατοικίδιου
19)Βιβλίο γενναίου κατοικίδιου
20)10m yang
21)30m yang
22)Κράνη επιπέδου 80 από +4 εως +6 για όλες τις κλάσεις χαρακτήρων

Β)Σεντούκι επιτηρητή δράκου
Το σεντούκι επιτηρητή δράκου περιέχει τα ίδια αντικείμενα με το σεντούκι της Meley αλλά δεν περιέχει το αυγό κόκκινου δράκου

Οι κινήσεις που κάνει η βασίλισσα δράκος Meley είναι οι εξής
1)Ρίξιμο φλογόμπαλων στους στόχους. Η έναρξη της κίνησης υποδεικνύεται από την εμφάνιση του συμβόλου Yin-Yang στο μέσο της πίστας
2)Σεισμός, ο οποίος ρίχνει βράχους μέσα στη πίστα. Ο σεισμός αποτελείται από 3 κύματα βράχων και πριν το πρώτο κύμα φαίνονται που θα πέσουν οι βράχοι με σήμανση κόκκινων κύκλων.
3)Λαίλαπα φωτιάς, η κίνηση υποδεικνύεται με κόκκινο κύκλο στο μέσο της πίστας, όποιος είναι μέσα στο κύκλο δέχεται ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου