PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΔΟΣΗ 16.4 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΧΩΝ

Με τη νέα έκδοση 16.4 εισάγεται στο παιχνίδι η περιοχή μαχών. Θα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στο παιχνίδι και θα τονώσει κάπως το ενδιαφέρον των παικτών.
Πάμε να τη δούμε αναλυτικά μέσα από τον οδηγό που δημοσίευσε το αγγλικό φόρουμ...



1)Τι είναι η περιοχή μαχών;
Η περιοχή μαχών είναι ένας ελεύθερος χάρτης pvp για όλους όπου το βασίλειο, σε ποια συντεχνία ανήκουν οι παίκτες και άλλες περιπτώσεις δε παίζουν ρόλο.

2)Πως μπορώ να μπω στη περιοχή μαχών;
Στην άκρη του mini χάρτη θα βρείτε ένα σύμβολο σε σχήμα Ε ή Β.
Πατώντας σε αυτά τα γράμματα θα σας εμφανιστεί το menu της περιοχής μαχών όπου μπορείτε να πατήσετε και να τηλεμεταφερθείτε στη περιοχή. (το κουμπί είναι στη κάτω δεξιά μεριά αυτού του menu)

3)Για ποιο πράγμα πρέπει να ανησυχώ στη περιοχή μαχών;
Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι εκεί έξω όλοι είναι εναντίων όλων. Όταν σκοτώσετε ένα παίκτη θα πάρετε 1 πόντο μάχης.

Όταν αναβοσβήνει το γράμμα Ε από το mini χάρτη σημαίνει ότι υπάρχει γεγονός ενεργό στη περιοχή μαχών, σε αυτή τη περίπτωση όταν σκοτώνετε ένα παίκτη κερδίζετε 2 πόντους μάχης.

4)Τι συμβαίνει εάν πεθάνετε;
Εάν πεθάνετε στη περιοχή μαχών, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, τότε θα χάσετε τους μισούς πόντους μάχης που έχετε κερδίσει. Οι πόντοι μάχης όταν πεθάνετε πάντα στρογγυλοποιούνται προς τα κάτω. Για παράδειγμα εάν είχατε 5 πόντους μάχης όταν πεθάνατε, θα έχετε 2 πόντους όταν σηκωθείτε.
Όσο περισσότερο πεθαίνετε τόσο περισσότερο χρόνο θα πρέπει να περιμένετε για να αναστηθείτε. Εάν η υπομονή σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντικείμενο αναγέννησης άμεσα. Τα αντικείμενα αναγέννησης θα τα βρείτε στον επόπτη Npc της περιοχής μαχών. Με τη χρήση αντικείμενου αναγέννησης ή πατώντας επιστροφή στη πόλη θα αναγεννηθείτε με όλη σας τη ζωή. Εάν αναγεννηθείτε αμέσως χωρίς να  κάνετε τα παραπάνω θα σηκωθείτε με μίσους πόντους ζωής.
Σε όλες τις περιπτώσεις αναγέννησης δε χάνετε πόντους εμπειρίας ή θέσεις στη κατάταξη.

5)Σε τι χρειάζονται οι πόντοι μάχης;
Οι πόντοι μάχης μπορούν να ανταλλαχθούν στον επόπτη Npc της περιοχής μαχών για διάφορα σεντούκια τα οποία μπορεί να περιέχουν πανοπλίες, όπλα, αξεσουάρ, το μυστηριώδες μπαούλο και άλλα. Επίσης υπάρχει εβδομαδιαία και συνολική κατάταξη.

6)Πως μπορώ να φύγω από τη περιοχή μαχών;
Μπορείτε να φύγετε από τη περιοχή μαχών οποιαδήποτε στιγμή. Εξαρτάται όμως από τους πόντους μάχης που έχετε μαζέψει.
α)Εάν δεν έχετε κανένα πόντο μάχης μπορείτε να φύγετε αμέσως πατώντας το σύμβολο στο mini χάρτη.

β)Εάν έχετε πόντους μάχης τότε θα πρέπει να κηρύξετε υποχώρηση πατώντας το σύμβολο στο mini χάρτη. Όταν το κάνετε αυτό θα εμφανισθεί ένα βέλος πάνω από το κεφάλι σας υποδεικνύοντας ότι θα φύγετε. Ο χρόνος υποχώρησης είναι 5 λεπτά και πρέπει να αντέξετε σε αυτό το διάστημα ώστε να μη χάσετε πόντους μάχης. Εάν σας σκοτώσουν μέσα σε αυτό το 5λεπτο φυγής θα χάσετε τους μισούς πόντους μάχης που έχετε μαζέψει (πάντα με στρογγυλοποίηση προς τα κάτω) και ο παίκτης που σας σκότωσε θα πάρει 5 πόντους μάχης σε κανονικές συνθήκες και 10 πόντους μάχης σε συνθήκες γεγονότος (event). Επίσης εάν σας σκοτώσουν πρέπει να κηρύξετε υποχώρηση ξανά.
Εάν προσπαθήσετε να φύγετε από τη περιοχή μαχών πατώντας αλλαγή χαρακτήρα, κλείνοντας το παιχνίδι ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα χάνετε όλους τους πόντους μάχης που έχετε συλλέξει.

7)Γιατί δε μπορώ να γράψω ή να διαβάσω το οτιδήποτε στη περιοχή μαχών;
Τα chat στη περιοχή μαχών κλειδώνουν και δε μπορείτε να δείτε ούτε χαρακτηριστικά των παικτών, ούτε να κάνετε συναλλαγές και ούτε να έχετε ανοιχτά άλογα ή ζωάκια ιππεύσιμα.

8)Τι επίπεδο πρέπει να είμαι για να εισέλθω στη περιοχή μαχών;
Πρέπει να είστε 50 επίπεδο και άνω για να εισέλθετε στη περιοχή μαχών.

9)Έχω καμία τύχη απέναντι σε 120 επίπεδο παίκτη εάν είμαι 50 επίπεδο;
Ναι, ακόμα και ένας 50 επιπέδου παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει υψηλών επιπέδων παίκτες. Πριν μπείτε στη περιοχή μαχών ολοκληρώστε μία αποστολή την οποία παίρνετε από τον επόπτη Npc της περιοχής μαχών και θα σας δώσει 3 φίλτρα ενδυνάμωσης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στη περιοχή μαχών. Τα φίλτρα αυτά σας δίνουν παραπάνω ζωή και εξισορροπούν τις τιμές ζημιάς και άμυνα σας.

10)Πότε μηδενίζει η εβδομαδιαία κατάταξη;
Η εβδομαδιαία κατάταξη θα μηδενίζεται κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα (ώρες server). Οι 3 πρώτοι θα λαμβάνουν ένα μετάλλιο το οποίο θα εμφανίζεται πάνω από το παίκτη τους ώστε να υποδεικνύεται σε ποια θέση τερμάτισαν.

11)Μπορώ μόνο να πολεμήσω στη περιοχή μαχών;
Όχι, μπορείτε να ψαρέψετε και να σκάψετε στη περιοχή μαχών αλλά να έχετε υπόψη σας ότι μπορούν να σας επιτεθούν ανά πάσα στιγμή. Τα ονόματα των φλεβών δε θα φαίνονται στη περιοχή μαχών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου