PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - ΣΑΜΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΥ

Παρακάτω θα αναλύσουμε την ανάπτυξη χαρακτήρα και ειδικότερα της class του Σαμάνου Δράκου.

Ο Σαμάνος Δράκου είναι μια ιδιαίτερη class η οποία στηρίζεται πάρα πολύ στα μαγικά της (spells) παρά στην δύναμη αυτή καθαυτή (strength).



ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ STATS ΤΟΥ;

Σε κάθε επίπεδο το παιχνίδι μας δίνει 3 πόντους για τα stats μας. Ένα ισορροπημένο μοντέλο ανάπτυξης είναι 2 int και 1 vit ανά επίπεδο. Με το που γεμίσει το int μετά ανεβάζουμε vit και αφού γεμίσει και αυτό τότε επιλέγουμε πως θέλουμε να παίξουμε στο παιχνίδι.
Έτσι για τρίτο stat ανεβάζουμε str αν τον θέλουμε δυνατό στο pvp ή dex αν τον θέλουμε καλό στo pvm. Ο σαμάνος δράκου στηρίζεται πολύ στα μαγικά του έτσι χρειαζόμαστε πολύ int για να έχουμε πολύ δυνατά skills.

Αν δεν θέλουμε το παραπάνω μοντέλο ανάπτυξης τότε μπορούμε να πάμε σε ένα δεύτερο μοντέλο το οποίο είναι να ανεβάσουμε γρήγορα το int και να αφήσουμε το vit στο 30. Αυτό συνιστάται αν έχετε πολλά και καλά αντικείμενα με HP. Αν και η έλλειψη vit θα μας κάνει να έχουμε μικρή άμυνα αλλά αυτό εξισορροπείται από την HP που μας δίνουν τα αντικείμενα μας. Το δεύτερο μοντέλο ανάπτυξης είναι καλό για στήσιμο dropper.

SKILLS ΣΑΜΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Ο σαμάνος δράκου έχει 3 επιθετικά skills και 3 βοηθητικά skills (buffs). Τα 2 από τα 3 επιθετικά του skills είναι long ranged (χτυπάνε από μακρινή απόσταση).
Πάμε να τα δούμε ένα-ένα
1)Δρακόντεις ριπή
Η δρακόντεια ριπή κάνει μαζική ζημιά σε πολλαπλούς στόχους και μπορεί να κάνει ζημιά στο P (perfect) 2730 ζημιά με γεμάτα στατιστικά.Επίσης έχει πιθανότητα να βάλει φωτιά στον αντίπαλο της τάξεως του 22% και έχει χρόνο φόρτωσης μόλις τα 8 δευτερόλεπτα (είναι το δεύτερο πιο γρήγορο skill του σαμάνου δράκου)
Shooting Dragon-Levels.jpg

2)Βρυχηθμός δράκου
Ο βρυχηθμός δράκου είναι το πιο δυνατό skill του σαμάνου δράκου και χρησιμοποιείται σε pvp περισσότερο. Είναι το πιο αργό skill με χρόνο φόρτωσης 20 δευτερόλεπτα αλλά προκαλεί ζημιά σε πολλαπλούς στόχους και έχει πιθανότητα να βάλει φωτιά στον αντίπαλο σε ποσοστό 22% στο επίπεδο P προκαλώντας 2967 ζημιά με γεμάτα στατιστικά. Ο βρυχηθμός δράκου δεν προτιμάται για exp.
Dragon's Roar-Levels.jpg

3)Ιπτάμενο φυλαχτό
Το ιπτάμενο φυλαχτό κάνει ζημιά σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στόχο αλλά έχει 100% ευστοχία. Προκαλεί 2778 ζημία στο επίπεδο Ρ με γεμάτα στατιστικά. Είναι το πιο γρήγορο skll του σαμάνου δράκου με χρόνο φόρτωσης μόλις τα 7 δευτερόλεπτα. Πολλοί δεν το προτιμούν γιατί δεν είναι αποτελεσματικό, δλδ δεν κάνει ζημιά σε πολλαπλούς στόχους αλλά χρησιμοποιείται συχνά σε exp καθώς μας βοηθάει να αποφεύγουμε χτυπήματα.
Flying Talisman-Levels.jpg

4)Βοήθεια του δράκου
Ο σαμάνος δράκου έχει αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες classes του παιχνιδιού και τον κατατάσσουν σε μία από τις ισχυρότερες classes του παιχνιδιού καθώς διαθέτει τα κρίσιμα χτυπήματα που του τα δίνει η αντοχή του δράκου. Η βοήθεια μπορεί να δώσει πιθανότητα κρίσιμων χτυπημάτων της τάξεως του 34,9% με γεμάτα στατιστικά στο επίπεδο P (το συγκεκριμένο ποσοστό είναι λάθος στο metin wiki και δεν ισχύει, πιστεύω ότι η αντοχή δράκου ξεπερνάει το 50%).

Βοήθεια του Δράκου-Επίπεδα.jpg
5)Ευλογία
Το συγκεκριμένο skill επίσης δίνει ταυτότητα στον σαμάνο δράκου καθώς με αυτό το skill μπορούμε να αποφύγουμε χτυπήματα από φυσικές επιθέσεις σε ποσοστό της τάξεως του 34,9% στο επίπεδο Ρ.(πιστεύω ότι και αυτό το ποσοστό είναι λανθασμένα γραμμένο στο metin wiki και πιστεύω ότι η ευλογία ξεπερνάει το 50% στο επίπεδο Ρ).
Blessing-Levels.jpg

6)Αντανάκλαση
Την αντανάκλαση συνήθως δεν την προτιμούν οι παίκτες και την αφήνουν τελευταία στο μοντέλο ανάπτυξης των skills καθώς δεν βοηθάει τόσο πολύ στο exp παρά μόνο στο pvp. H αντανάκλαση μπορεί να στείλει πίσω στον αντίπαλο χτυπήματα με πιθανότητα της τάξεως του 45% στο επίπεδο Ρ με γεμάτα skills.
Reflect-Levels.jpg

ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ SKILLS
Μπορούμε να αναπτύξουμε τον χαρακτήρα μας με πολλούς τρόπους ανάλογα τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.
1)Το μοντέλο hybrid (semi-attacker)
α)Δρακόντεια ριπή
β)Βρυχηθμός δράκου ή ιπτάμενο φυλαχτό
γ)Βοήθεια του δράκου
δ)Ευλογία
ε)Βρυχηθμός δράκου ή ιπτάμενο φυλαχτό
στ)Αντανάκλαση

2)Το μοντέλο του επιθετικού σαμάνου
α)Δρακόντεια ριπή
β)Βοήθεια του δράκου
γ)Βρυχηθμός δράκου
δ)Ιπτάμενο φυλαχτό
ε)Ευλογία
στ)Αντανάκλαση

3)Το μοντέλο του semi buffer-attacker
α)Δρακόντεια ριπή
β)Βοήθεια του δράκου
γ)Ευλογία
δ)Αντανάκλαση
ε)Βρυχηθμός δράκου
στ)Ιπτάμενο φυλαχτό

4)Το μοντέλο του full buffer
α)Βοήθεια του δράκου
β)Ευλογία
γ)Αντανάκλαση
δ)Δρακόντεια ριπή
ε)Βρυχηθμός δράκου
στ)Ιπτάμενο φυλαχτό

HINTS AND TIPS
1)Χρησιμοποιούμε καμπάνα για exp και βεντάλια για pvp. Mία παλιά καμπάνα επιπέδου 30 με μέση ζημιά 30% και με λίθους απάνω +3 ή +4 κατά τεράτων, διάτρησης και κρίσιμου χτυπήματος είναι η ιδανική για exp. Μία βεντάλια φθινοπώρου με 30% μέση ζημιά και λίθους +3 ή +4 κατά πολεμιστών, sura και νίντζα είναι η ιδανική για pvp.

2)Χρειαζόμαστε όσο πιο πολύ ευφυΐα οπότε συνιστάται να έχετε στην αρχή ένα περιδέραιο μαργαριταριού που δίνει +4 ευφυΐα στο +9 και έπειτα να φορέσετε το σετ των ουρανίων δακρύων που έχουν και κρίσιμα χτυπήματα και ευφυΐες και διάτρηση στο επίπεδο 54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου