PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Παρακάτω θα αναλύσουμε την ανάπτυξη χαρακτήρα και ειδικότερα της class του Πολεμιστή Πνεύματος.

Ο Πολεμιστής Πνεύματος στηρίζεται κατά τη γνώμη μου 50% στη δύναμη του (strength) και 50% στην άμυνά του. Δεν στηρίζεται καθόλου στα μαγικά του (spells).




ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ STATS ΤΟΥ;

Σε κάθε επίπεδο το παιχνίδι μας δίνει 3 πόντους για τα stats μας. Ένα ισορροπημένο μοντέλο ανάπτυξης είναι 2 vit και 1 str ανά επίπεδο. Με το που γεμίσει το vit μετά ανεβάζουμε str και αφού γεμίσει και αυτό τότε ανεβάζουμε το dex ώστε να του ανεβάσουμε μαζί και την μαγική και την φυσική του ζημιά
Ο πολεμιστής πνεύματος στηρίζεται 50%  στην άμυνά του και 50% στη δύναμή του έτσι χρειαζόμαστε εξίσου και το vit και το str.

Κατά τη γνώμη μου ο πολεμιστής πνεύματος δεν είναι και ο καταλληλότερος για dropper καθώς δεν αναπτύσσει μεγάλες ζημιές όπως ο πολεμιστής δύναμης. Έτσι δεν θα σας δώσω δεύτερο μοντέλο ανάπτυξης όπως έχω κάνει στους άλλους οδηγούς ανάπτυξης χαρακτήρα.

SKILLS ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Ο πολεμιστής πνεύματος διαθέτει 1 αμυντικό και 5 επιθετικά skills
Μπορούμε να πούμε ότι ο πολεμιστής πνεύματος έχει ένα ισορροπημένο build up καθώς στηρίζεται και στην άμυνα και στη ζημιά.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα skills του
1)Δυνατό σώμα
Είναι το skill που δίνει ταυτότητα στον πολεμιστή πνεύματος και τον κάνει αυτό που είναι, δλδ  μια πολεμική μηχανή με πάρα πολύ άμυνα. Δεν είναι τυχαίο το ότι τον αποκαλούν tanker.
To δυνατό σώμα δίνει στο επίπεδο P με μέγιστα στατιστικά +328 πόντους άμυνας. Δυστυχώς το δυνατό σώμα μειώνει τη ταχύτητα κίνησης του πολεμιστή πνεύματος στο επίπεδο P με μέγιστα στατιστικά κατά 12%.
Δυνατό Σώμα-Επίπεδα.jpg

2)Διάτρηση
Είναι το ένα από τα 2 πιο γρήγορα επιθετικά skill του πολεμιστή πνεύματος. Μπορεί να κάνει ζημιά σε πολλαπλούς στόχους και χρησιμεύει αφάνταστα και σε exp και σε pvp.
Στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά της τάξεως των 3321 πόντων.
Διάτρηση-Επίπεδα.jpg
3)Δυνατό χτύπημα
Είναι το δεύτερο γρήγορο επιθετικό skill του πολεμιστή πνεύματος. Μπορεί να κάνει ζημιά σε πολλαπλούς στόχους. Στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά της τάξεως των 3074 πόντων.
Δυνατό χτύπημα-Επίπεδα.jpg

4)Χτύπημα σπαθιού
Με το συγκεκριμένο skill ο πολεμιστής πνεύματος έχει τη δυνατότητα να χτυπάει από μακριά κάνοντας ζημιά στον αντίπαλο με πιθανότητα να τον ζαλίσει (stun). Το χτύπημα σπαθιού μπορεί να χτυπήσει μόνο ένα στόχο και έχει 100% ευστοχία. Στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά της τάξεως των 2280 πόντων.
Sword Strike-Levels.jpg

5)Ποδοπάτημα
Το ποδοπάτημα αποτελεί ένα από τα καλύτερα skill για exp καθώς έχει τη δυνατότητα με ένα δυνατό πάτημα στη γη να στείλει τους εχθρούς του μακριά και να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις. Το ποδοπάτημα έχει μεγάλη πιθανότητα να ζαλίσει τον αντίπαλο φτάνοντας στο επίπεδο Ρ το 30%. Επίσης στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά μπορεί να προκαλέσει ζημιά της τάξεων των 2655 πόντων.
Stump-Levels.jpg

6)Σπαθόσφαιρα
Η σπαθόσφαιρα είναι το νέο επιθετικό skill του πολεμιστή πνεύματος. Μπορούμε να πούμε ότι σχεδιαστικά είναι μια αναβαθμισμένη μορφή του ποδοπατήματος αλλά περιέχοντας κεραυνούς. Στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά δίνει 3019 πόντους ζημιάς αλλά είναι το πιο αργό skill του με χρόνο επαναφόρτωσης το 1 λεπτό.
Σπαθόσφαιρα-Επίπεδα.jpg
ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ SKILLS
Ο πολεμιστής πνεύματος μπορεί να αναπτυχθεί κατά το δοκούν. Αλλά πάντα αναπτύσσουμε σαν πρώτο skill το δυνατό σώμα.
Πάμε να δούμε μερικά μοντέλα ανάπτυξης και ο καθένα μπορεί να διαλέξει ότι τον βολεύει
1)Το μοντέλο του exp hunter
α)Δυνατό σώμα
β)Πνευματική επίθεση (W)
γ)Ποδοπάτημα
δ)Δυνατό χτύπημα
ε)Χτύπημα σπαθιού
στ)Σπαθόσφαιρα

2)Το μοντέλο του pvp attacker
α)Δυνατό σώμα
β)Χτύπημα σπαθιού
γ)Πνευματική επίθεση (W)
δ)Δυνατό χτύπημα
ε)Ποδοπάτημα
στ)Σπαθόσφαιρα

HINTS AND TIPS
1)Ο πολεμιστής πνεύματος στηρίζεται τόσο στην δύναμη του όσο και στην άμυνά του οπότε χρειαζόμαστε αντικείμενα με δύναμη και ζωτικότητα. Έτσι παίρνουμε εβένινα σκουλαρίκια +9 στο 33 επίπεδο ή μαργαριταρένια σκουλαρίκια στο επίπεδο 38 και εβένινο περιδέραιο στο επίπεδο 33 ή λευκόχρυσο περιδέραιο στο επίπεδο 42. Επίσης προσπαθούμε τα αντικείμενα μας σε ότι αφορά όπλο και ασπίδα να έχουν απάνω τους δύναμη ή ζωτικότητα ή κάποιο από τα 2.

2)Στο 30 επίπεδο αγοράζουμε μία κόκκινη λεπίδα +9 με 20% μέση ζημιά και άνω ή ένα πανσέληνο σπαθί πάλι με 20% μέση και άνω. Κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιούμε κόκκινη λεπίδα καθώς δίνει τη μέγιστη ζημιά στα χαμηλά επίπεδα καθώς ο πολεμιστής πνεύματος έχει πρόβλημα με τις ζημιές του.

3)Πολεμιστή πνεύματος φτιάχνει η πλειοψηφία των παικτών οπότε είναι η πιο κοινή class στο παιχνίδι και τα αντικείμενα της έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πανάκριβα ακόμα και τα βιβλία ικανοτήτων της. Δικιά μου συμβουλή ποια είναι; Αν δεν σηκώνει η τσέπη σας την ανάπτυξη του πολεμιστή πνεύματος μην τον φτιάξετε και αναπτύξτε ένα πιο φθηνό χαρακτήρα.

*Ο οδηγός θα ανανεωθεί με το νέο skill του πολεμιστή πνεύματος που είναι η σπαθόσφαιρα όταν μάθουμε ακριβώς τι ζημιά προκαλεί στο επίπεδο Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου