PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ ΔΡΑΚΟΛΙΘΩΝ

ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΛΙΘΟΙ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ...



Οι δρακόλιθοι αποτελούν μεγάλης σημασίας αξεσουάρ, θα μπορούσα να πω, καθώς εκτός ότι δίνουν επιπρόσθετα bonus στο χαρακτήρα μας είναι παράλληλα και μεγάλη πηγή εισοδήματος στο παιχνίδι.

Από τι επίπεδο μπορώ να δημιουργήσω δρακόλιθους;
Μπορείτε να φτιάξετε δρακόλιθους από το επίπεδο 30 πηγαίνοντας στον αλχημιστή της πρώτης πόλης. Ο αλχημιστής θα σας δώσει την ημερήσια αποστολή που αφορά το μάζεμα θραυσμάτων δρακόλιθου. Ανά 10 θραύσματα φτιάχνεται ένα cor draconis (κέλυφος) το οποίο περιέχει έναν ακατέργαστο δρακόλιθο. Τα θραύσματα δρακόλιθων τα μαζεύετε από όλα τα τέρατα που βρίσκονται στην εμβέλεια των επιπέδων σας. Τα cor draconis τα ανοίγετε με δεξί κλικ και πάνε αυτόματα στο κατάλογο δρακόλιθων τον οποίο ανοίγετε με το πλήκτρο Ο από το πληκτρολόγιο σας.

Κατάλογος Αλχημείας Δρακόλιθων.jpg

Πόση είναι η διάρκεια των δρακόλιθων;
Οι δρακόλιθοι από την ώρα που θα τους ενεργοποιήσετε διαρκούν 24 ώρες. Τους ενεργοποιούμε σέρνοντάς τους στις υποδοχές του παραπάνω μενού.

Πόσα είναι τα είδη των δρακόλιθων;
Τα είδη των δρακόλιθων είναι 6 και τα διακρίνουμε σε 6 χρώματα
Άσπρος = Δρακοδιαμάντι
Κόκκινος = Δρακορουμπίνι
Πράσινος = Δρακοιάδης
Μπλε = Δρακοζαφείρι
Κίτρινο = Δρακογράνατης
Μαύρο = Δρακόνυχας

Με ποιους τρόπους γίνεται η αναβάθμιση των δρακόλιθων;
Οι δρακόλιθοι μπορούν να αναβαθμιστούν με 3 διαφορετικούς τρόπους
1)Αναβάθμιση βαθμίδας δρακόλιθου
Οι βαθμίδες είναι 5
α)Ακατέργαστος
β)Επεξεργασμένος
γ)Σπάνιος
δ)Αρχαίος
ε)Θρυλικός

2)Αναβάθμιση καθαρότητας δρακόλιθου
Η καθαρότητα ενός δρακόλιθου χωρίζεται σε 5 επίπεδα
α)Ματ
β)Διαφανές
γ)Ολοκάθαρο
δ)Λαμπρό
ε)Τέλειο

3)Αναβάθμιση επίπεδου δρακόλιθου
Οι δρακόλιθοι πάνε μέχρι +6. Το επίπεδο του δρακόλιθου εξαρτάται από την καθαρότητα και τη βαθμίδα του.


ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΡΑΚΟΛΙΘΩΝ
ΒΑΘΜΙΔΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ
ΜΑΤ
ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΕΙΟ
 ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ  +2  +4
 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ  +3  +4
 ΣΠΑΝΙΟΣ  +4  +4
 ΑΡΧΑΙΟΣ  +4  +5
 ΘΡΥΛΙΚΟΣ  +4  +6

Πόσα bonus έχουν οι δρακόλιθοι;
Τα bonus των δρακόλιθων αυξάνονται όσο ανεβάζετε τη βαθμίδα. Οι δρακόλιθοι έχουν κάποια βασικά bonus και όσο ανεβάζετε την βαθμίδα αποκτούν κάποια extra bonus
To πόσα είναι τα bonus φαίνονται στο παρακάτω πίνακα:

BONUS ΔΡΑΚΟΛΙΘΩΝ
ΒΑΘΜΙΔΑ
ΔΡΑΚΟΛΙΘΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΒΑΣΙΚΩΝ BONUS
ΑΡΙΘΜΟΣ
EXTRA BONUS
 ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ  1  0 
 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ  1  0 ΕΩΣ 1
 ΣΠΑΝΙΟ  1  0 ΕΩΣ 2
ΑΡΧΑΙΟ  2  0 ΕΩΣ 2
 ΘΡΥΛΙΚΟ  2  0 ΕΩΣ 3

Τι χρειάζεστε για να κάνεις αναβάθμιση βαθμίδας;
Για να κάνετε αναβάθμιση βαθμίδας απλά χρειάζεστε 2 δρακόλιθους. Σε περίπτωση επιτυχίας οι δρακόλιθοι θα εξαφανιστούν από τη μία βαθμίδα και θα λάβετε 1 δρακόλιθο στην επόμενη βαθμίδα. Αν αποτύχει η αναβάθμιση θα λάβετε πίσω 1 δρακόλιθο ο οποίος θα έχει μείνει στην ίδια βαθμίδα. Η αναβάθμιση βαθμίδας έχει πιθανότητα επιτυχίας 50%.

Τι χρειάζεστε για να κάνετε αναβάθμιση καθαρότητας;
Για να κάνετε αναβάθμιση καθαρότητας χρειάζεστε ανάλογα το επίπεδο καθαρότητας αρκετούς δρακόλιθους για αναβάθμιση. Για να γίνει η αναβάθμιση οι δρακόλιθοι θα πρέπει να είναι ίδιας καθαρότητας και ίδιας βαθμίδας. Η αναβάθμιση καθαρότητας έχει πιθανότητα επιτυχίας 70%.

Τι χρειάζεστε για να κάνετε αναβάθμιση επιπέδου (+);
Για να κάνετε αναβάθμιση επιπέδου θα χρειαστείτε 1 δρακόλιθο και ένα δρακοφάσουλο. Έχουμε 3 χρώματα δρακοφάσουλων. 
1)Πράσινο
2)Μπλε
3)Ροζ
Το πράσινο δρακοφάσουλο μπορείτε να το ρίξετε μέσα στο παιχνίδι από τέρατα και μετινς ενώ τα άλλα 2 χρώματα θα τα βρείτε μόνο στο item shop ή σε events. Η διαφορά των χρωμάτων από το item shop από το πράσινο δρακοφάσουλο είναι ότι αυτά τα δρακοφάσουλα έχουν παραπάνω ποσοστά επιτυχίας για αναβάθμιση επιπέδου.

HINTS AND TIPS
Πάμε τώρα να δούμε μερικές συμβουλές για την αλχημεία δρακόλιθων
1)Μόνο οι δρακόλιθοι βαθμίδας αρχαίου και θρυλικού είναι ανταλλάξιμοι και προς πώληση
2)Καλύτερα να μαζεύετε τους δρακόλιθους σας όλη την εβδομάδα αν ασχολείστε εντατικά και να κάνετε τις αναβαθμίσεις σας στο τέλος της εβδομάδας αφού θα έχετε μαζέψει αρκετούς
3)Αν ασχολείστε εντατικά με τη παραγωγή δρακόλιθων καλό θα είναι να μαζεύετε και να ανοίγετε δρακόλιθους με ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ χαρακτήρα και όχι με πολλούς μαζί. Με το να μαζεύετε δρακόλιθους αραιά και με πολλούς χαρακτήρες μειώνετε τις πιθανότητες να έχετε αρκετούς αρχαίου και θρυλικούς σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να αργείτε να πουλήσετε ότι παράγετε.
4)Η αποστολή των θραυσμάτων δρακόλιθων είναι ημερήσια και μπορείτε να βγάλετε 3 δρακόλιθους με κάθε χαρακτήρα. Αν ασχολείστε εντατικά φτιάξτε τέσσερις επιπλέον 30 επιπέδου χαρακτήρες στον ίδιο λογαριασμό ώστε να έχετε το μέγιστο αριθμό δρακόλιθων τη μέρα, δλδ 3x5=15 cor draconis ημερησίως.
5)Αναβάθμιση καθαρότητας και επιπέδου είναι προτιμότερο να το κάνετε αφού έχετε μαζέψει αρκετούς θρυλικούς δρακόλιθους καθώς όσο ανεβάζετε τα επίπεδα και τις καθαρότητες τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η αξία τους στην αγορά.
6)Μη μπερδεύετε τα cor draconis με τα θραύσματα. 10 θραύσματα είναι το συστατικό για 1 cor draconis. Cor draconis = δρακόλιθος
7)Τα bonus των δρακόλιθων ανάλογα τη καθαρότητα, τη βαθμίδα και το + μπορείτε να τα δείτε στο metin wiki  και συγκεκριμένα στο παρακάτω link

Τιμές δρακόλιθων δε θα αναφερθούν στον οδηγό γιατί αλλάζουν στην αγορά κατά τω δοκούν από τους παίκτες. Το κατανοώ ότι η αλχημεία δρακόλιθων είναι κάτι το δυσνόητο αν δεν ασχοληθείς, οπότε και ο οδηγός που κατασκευάστηκε είναι δυσνόητος άλλα όχι απόλυτα δύσκολος στη κατανόηση. Αν ασχοληθείτε με τους δρακόλιθους δε θα βγείτε χαμένοι καθώς κρύβουν παρά πολλά yang.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου