PINNED POST

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥ 30/6/20)

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ WIKI ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘ...

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ - ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Παρακάτω θα αναλύσουμε την ανάπτυξη χαρακτήρα και ειδικότερα της class του Πολεμιστή Δύναμης.

Ο Πολεμιστής Δύναμης στηρίζεται πάρα πολύ στη δύναμη του (strength) παρά στην δύναμη των μαγικών (spells).




ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ STATS ΤΟΥ;

Σε κάθε επίπεδο το παιχνίδι μας δίνει 3 πόντους για τα stats μας. Ένα ισορροπημένο μοντέλο ανάπτυξης είναι 2 str και 1 vit ανά επίπεδο. Με το που γεμίσει το str μετά ανεβάζουμε vit και αφού γεμίσει και αυτό τότε ανεβάζουμε το dex ώστε να του ανεβάσουμε μαζί και την μαγική και την φυσική του ζημιά
Ο πολεμιστής δύναμης στηρίζεται πολύ στη δύναμή  του έτσι χρειαζόμαστε πολύ str για να έχουμε πολύ δυνατά skills.

Αν δεν θέλουμε το παραπάνω μοντέλο ανάπτυξης τότε μπορούμε να πάμε σε ένα δεύτερο μοντέλο το οποίο είναι να ανεβάσουμε γρήγορα το str και να αφήσουμε το vit στο 30. Αυτό συνιστάται αν έχετε πολλά και καλά αντικείμενα με HP. Αν και η έλλειψη vit θα μας κάνει να έχουμε μικρή άμυνα αλλά αυτό εξισορροπείται από την HP που μας δίνουν τα αντικείμενα μας. Το δεύτερο μοντέλο ανάπτυξης είναι καλό για στήσιμο dropper.

SKILLS ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗΣ
Ο πολεμιστής δύναμης έχει 5 επιθετικά skills. Δεν έχει κανένα αμυντικό skill και αυτό είναι το μεγάλο του αρνητικό, ότι δεν έχει μαγικές άμυνες.
Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα του τα skill.
1)Αύρα του Σπαθιού
Είναι το skill που κάνει τον πολεμιστή δύναμης να είναι αυτό που είναι, δλδ παντοδύναμος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ο πολεμιστής δύναμης καθώς του δίνει πάρα πολλή ζημιά και τον κάνει ένα θωρηκτό στις μάχες. Η αύρα του σπαθιού δίνει με μέγιστα στατιστικά στο επίπεδο Ρ +631 πόντους ζημιάς.
Aura of the Sword-Levels.jpg

2)Έξαλλος
Είναι το skill που δίνει το κάτι παραπάνω στον πολεμιστή δύναμης. Ο έξαλλος δίνει στον πολεμιστή εξτρά ταχύτητα επίθεσης και ταχύτητα κίνησης, αλλά του αυξάνει την ζημιά που δέχεται. Ο έξαλλος με μέγιστα στατιστικά μπορεί να δώσει στον πολεμιστή δύναμης στο επίπεδο Ρ 62% ταχύτητα επίθεσης και 25% ταχύτητα κίνησης.
Berserk-Levels.jpg

3)Στριφογύρισμα σπαθιού
Το συγκεκριμένο skill κάνει επίθεση σε πολλαπλούς στόχους με ένα μεγάλο στριφογύρισμα του σπαθιού 360 μοιρών. Το στριφογύρισμα σπαθιού μπορεί να δώσει στο επίπεδο Ρ και με μέγιστα στατιστικά 2572 πόντους ζημιάς.
Sword Spin-Levels.jpg

4)Βιασύνη
Η βιασύνη δίνει στον πολεμιστή δύναμης το κάτι παραπάνω στην επίθεση και μπορεί να ζαλίσει τον αντίπαλο για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να επιτεθεί περισσότερο. Δλδ του δίνει πλεονέκτημα στις μάχες και ειδικά στα pvp. Η βιασύνη μπορεί να δώσει στο επίπεδο Ρ και μέγιστα στατιστικά 2505 πόντους ζημιάς.
Dash-Levels.jpg

5)Κόψιμο 3 δρόμων
Το κόψιμο 3 δρόμων προκαλεί 3 χτυπήματα στον αντίπαλο με 3 κοψίματα του σπαθιού. Δλδ σε 3 διαφορετικά σημεία. Το κόψιμο 3 δρόμων έχει εμβέλεια 180 μοιρών και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο επίπεδο Ρ με μέγιστα στατιστικά 2524 πόντων.
Το κόψιμο 3 δρόμων δεν έχει 100% ευστοχία.
 Three-Way Cut-Levels.jpg

6)Θέληση για ζωή
Η θέληση για ζωή είναι το νέο 4ο επιθετικό skill του πολεμιστή δύναμης εξαπολύοντας κεραυνούς προς τον αντίπαλο. Βοηθάει τόσο στο exp όσο και στο pvp αν και είναι το πιο αργό skill του έχοντας χρόνο επαναφόρτωσης το 1 λεπτο. Με μέγιστα στατιστικά στο επίπεδο Ρ δίνει 2045 πόντους ζημιάς.
 Θέληση για ζωή-Επίπεδα.jpg

ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ SKILLS
Ο πολεμιστής δύναμης μπορεί να αναπτυχθεί κατά το δοκούν. Αλλά πάντα αναπτύσσουμε σαν πρώτο skill την αύρα του σπαθιού.
Πάμε να δούμε μερικά μοντέλα ανάπτυξης και ο καθένα μπορεί να διαλέξει ότι τον βολεύει
1)Το μοντέλου του full attacker
α)Αύρα του σπαθιού
β)Έξαλλος
γ)Στριφογύρισμα σπαθιού
δ)Βιασύνη
ε)Κόψιμο 3 δρόμων
στ)Θέληση για ζωή

2)Το μοντέλο του semi attacker
α)Αύρα του σπαθιού
β)Στριφογύρισμα σπαθιού
γ)¨Εξαλλος
δ)Κόψιμο 3 δρόμων
ε)Βιασύνη
στ)Θέληση για ζωή

HINTS AND TIPS
1)Ο πολεμιστής δύναμης στηρίζεται πάρα πολύ στην δύναμη του οπότε χρειαζόμαστε αντικείμενα με δύναμη. Έτσι παίρνουμε εβένινα σκουλαρίκια +9 στο 33 επίπεδο και λευκόχρυσο περιδέραιο στο επίπεδο 42. Επίσης προσπαθούμε τα αντικείμενα μας σε ότι αφορά όπλο και ασπίδα να έχουν απάνω τους δύναμη.

2)Στο 30 επίπεδο αγοράζουμε μία κόκκινη λεπίδα +9 με 20% μέση ζημιά και άνω ή ένα πανσέληνο σπαθί πάλι με 20% μέση και άνω. Κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιούμε κόκκινη λεπίδα καθώς δίνει τη μέγιστη ζημιά στα χαμηλά επίπεδα.

3)Αν θέλουμε να φτιάξουμε τον πολεμιστή μας σαν dropper ώστε να σπάει metins θέλουμε οπωσδήποτε έξαλλο καθώς θέλουμε μεγάλη ταχύτητα επίθεσης και αύρα του σπαθιού για μέγιστη ζημιά.

4)Πολεμιστή δύναμης φτιάχνει η πλειοψηφία των παικτών οπότε είναι η πιο κοινή class στο παιχνίδι και τα αντικείμενα της έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πανάκριβα ακόμα και τα βιβλία ικανοτήτων της. Δικιά μου συμβουλή ποια είναι; Αν δεν σηκώνει η τσέπη σας την ανάπτυξη του πολεμιστή δύναμης μην τον φτιάξετε και αναπτύξτε ένα πιο φθηνό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου